Goed nieuws!

Deze mensen gingen je voor.

Nadat ik me verloren voelde en niet wist hoe ik verder moest, wist ik dat het tijd was om diep te graven. Ik ontmoette Michèle en door haar durfde ik de confrontatie aan te gaan met mijn kern pijn. Ze heeft me geleerd hoe ik met liefde naar het verleden kan kijken en niet met angst en onrust. Ik heb me altijd schuldig gevoeld over de fouten die ik heb gemaakt toen ik in mijn overlevingsmodus verkeerde. Michèle heeft me geleerd om mijn rust terug te vinden door bewustzijn te creëren. De pijn is daardoor beetje bij beetje weggetrokken. Michèle heeft altijd met liefde en humor geluisterd. Ik ben nu in staat om waarachtiger te leven. Ik heb geleerd hoe ik kan genieten, leven en ontspannen. Tijdens de sessies heb ik me altijd veilig gevoeld. Ik heb nieuwe inzichten kunnen omarmen door praktische tools. Ik weet nu hoe ik naar mijn lichaam kan luisteren en niet naar mijn gedachten. Alhoewel mijn gedachten me ver hebben gebracht in het leven, ben ik ook diep ongelukkig geweest daardoor. Doordat ik beter naar mijn lichaam kan luisteren is er ruimte voor liefde, geluk en vrijheid. Angst is voor mij iets anders gaan betekenen en dat is het mooiste cadeau wat Michèle me heeft gegeven. Al deze veranderingen hebben invloed op zowel mijn persoonlijke als professionele leven gehad. Michèle is een betrokken coach en heeft me laten inzien dat ik niet gebroken ben. Michèle is een prachtige persoonlijkheid en een intelligente vrouw. Ik kan haar niet genoeg bedanken! Ik heb me nog nooit zo bewust, echt en speciaal gevoeld. Mijn leven is veranderd en ik ben hier eeuwig dankbaar voor!
– Abida, Den Haag –

Mijn ervaring met Michele was direct heel bijzonder. Het begon met een telefonische afspraak en daar voelde ik vanaf het eerste moment een enorme klik en voelde mij gelijk op mijn gemak. Eenmaal bij Michele in de stoel kwam alles eruit, ze stelde de juiste vragen en gaf mij de juiste tools en opdrachten die mij goed hielpen. Nu in het dagelijkse leven pas ik de dingen toe zoals dat je je gedachten kan herzien, plak er een liefdevolle betekenis overheen enz. Opdrachten aan je brein geven, allemaal handige weetjes die ik van Michele heb meegekregen. Ze is een hele fijne coach, ik zou haar iedereen aanraden om met haar een in gesprek te gaan. Je krijgt een leuker leven hierdoor. Ik zou zeggen: DOEN!
– Veronique, Voorburg –

De reis die ik met Michèle heb gemaakt was een helende ervaring. Oude herinneringen die nog steeds invloed hadden kon ik loslaten. Terug in het dagelijks leven merk ik dat ik dichter bij de prachtige zuivere kern kan zijn die ik ben en waar ik me onder de kundige begeleiding van Michèle mee mocht verbinden. Daarmee ben ik steviger komen te staan.
– Miriam –