Over Stressolution

Mijn naam is Michèle Haaring. Ik ben twintig jaar werkzaam geweest als HR-manager binnen de rijksoverheid en de zakelijke dienstverlening. Daarnaast ben ik werkzaam geweest bij de ‘arbodienst van het rijk’. Vanuit die verschillende rollen heb ik kennis kunnen maken met alle facetten van stress en burn-out op het werk.

Het bijzondere is dat stress er enerzijds voor zorgt dat we mooie dingen kunnen maken en doen. Het zorgt ervoor dat we in actie komen. Anderzijds zorgt chronische stress voor fysieke en mentale klachten, met alle gevolgen van dien. De impact die ongezonde stress heeft op medewerkers, een afdeling en een organisatie is enorm.

Tijdens mijn werk als leidinggevende ben ik begonnen met het coachen op efficiency. Ik merkte dat dat al zoveel lucht gaf bij mensen die geen overzicht meer hadden. Ik merkte dat ik nog meer wilde bereiken en me ook wilde richten op mensen die al een burn-out hadden. Daarom ben ik de opleiding tot stress- en burn-out coach gaan volgen. Ik vind het magisch om te zien hoe mensen binnen een traject van 10 weken het roer om kunnen gooien.

Wil jij ook zo’n traject volgen? Neem dan contact met ons op.

Het roer
om in 10
weken

‘Michèle heeft altijd met liefde en humor geluisterd.’